Larisa Iordache La Cina / Larisa Iordache Immagini E Fotos Stock Alamy - Sportiva noastra a gresit prima linie acrobatica si a.

Larisa Iordache La Cina / Larisa Iordache Immagini E Fotos Stock Alamy - Sportiva noastra a gresit prima linie acrobatica si a.. Sportiva noastra a gresit prima linie acrobatica si a. Larisa iordache a cucerit medalia de argint la campionatul mondial din china. Gimnasta larisa iordache a câştigat, vineri, medalia de argint în finală la individual compus, la campionatul mondial de la nanning (china). Larisa iordache aduce încă o medalie româniei la campionatul mondial de gimnastică din china. Fără larisa iordache în finală olimpică!

Larisa iordache (18 ani) a luat medalia de argint la individual compus la campionatul mondial de gimnastică din china. I suoi attrezzi di punta sono la trave e il corpo libero. Gimnasta româncă a câştigat medalia de argint, după ce a executat mişcări aproape perfecte la patru aparate. Larisa iordache a cucerit medalia de argint la campionatul mondial din china. După ce a ratat calificarea cu echipa la jocurile olimpice de la rio, din vară, românia are dreptul să înscrie totuşi o gimnastă în concursul individual.

Ce Mănanci La Cină Iată 20 De Combinații Sănătoase
Ce Mănanci La Cină Iată 20 De Combinații Sănătoase from www.libertateapentrufemei.ro
I suoi attrezzi di punta sono la trave e il corpo libero. She is the current leader of the romanian women's artistic gymnastics team. În finala pe echipe gimnastele noastre au terminat pe locul 4, tot larisa iordache fiind sportiva care a punctat cel mai consistent pentru. Anunțul trist a fost făcut în urmă cu puțin timp de către comitetul olimpic și sportiv român. Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. Larisa iordache şi cătălina ponor au fost chemate la sediul federaţiei române de gimnastică, alături de antrenorul coordonator lucian sandu, pentru o discuţie pe tema prezenţei singurei gimnaste din românia la rio de janeiro. Cotată cu șanse la medalie, larisa iordache nu va mai putea participa la finala de la bârnă programată astăzi, de la ora 11:50, din cauza unor probleme medicale. Gimnasta larisa iordache a câştigat, vineri, medalia de argint în finală la individual compus, la campionatul mondial de la nanning (china).

Larisa inizia a praticare ginnastica artistica all'età di cinque anni.

Gimnasta româncă a obţinut medalia de argint cu un punctaj total de 59 765, fiind depăşită de. Galerie foto larisa iordache, gata să obțină calificarea la jo 2020: În finala pe echipe gimnastele noastre au terminat pe locul 4, tot larisa iordache fiind sportiva care a punctat cel mai consistent pentru. Gimnasta larisa iordache a câştigat, vineri, medalia de argint în finală la individual compus, la campionatul mondial de la nanning (china). Olympic, world & european medalist• 13x world cup gold • romanian gymnast • 24 years old• instagram and snapchat: Viimeisimmät twiitit käyttäjältä larisa iordache (@larisa_iordache). Românca larisa iordache a ocupat locul 5, cu 14,066 puncte, la finala la bârnă a concursului special pe aparate din cadrul campionatelor mondiale de gimnastică artistică de la nanning (china). După ce a ratat calificarea cu echipa la jocurile olimpice de la rio, din vară, românia are dreptul să înscrie totuşi o gimnastă în concursul individual. Larisa iordache a încheiat concursul cu 59,765 puncte, la mică distanță de ocupanta locului i, americanca simone biles, cu un total 60,231 puncte. Larisa iordache va mai concura şi în finalele de la sol şi bârnă, programate duminică. Anunțul trist a fost făcut în urmă cu puțin timp de către comitetul olimpic și sportiv român. Larisa este singura sportiva din romania care a urcat pe podium la aceste campionate mondiale, cu 2 medalii de argint, la individual citeste mai multe despre prima declaratie a larisei iordache larisa iordache declaratii nanning declaratii china larisa iordache. Larisa iordache a fost notată, astăzi, cu 14.800, în finala de la sol, la capătul unui exerciţiu cu un grad ridicat de dificultate.

Larisa iordache a încheiat concursul cu un total de 59,765 puncte, cu care a obţinut medalia de argint. Veste minunată pentru gimnastica românească! A încercat la încălzire câteva mișcări dar ea nu poate împinge în picior iar riscul unei accidentări e imens în larisa iordache a fost notată cu 14.133 în calificările de la ariake gymnastics center. She is the current leader of the romanian women's artistic gymnastics team. Larisa iordache a cucerit medalia de argint la campionatul mondial din china.

Larisa Iordache Dezvăluiri Emoționante Despre Prima Relație De Iubire Cine I A Despărțit și Cat A Durat Totul M A Făcut Să Sufăr
Larisa Iordache Dezvăluiri Emoționante Despre Prima Relație De Iubire Cine I A Despărțit și Cat A Durat Totul M A Făcut Să Sufăr from mediacdn.prosport.ro
Born 19 june 1996 in bucharest) is a romanian artistic gymnast. Larisa iordache a încheiat concursul cu un total de 59,765 puncte, cu care a obţinut medalia de argint. După ce a ratat calificarea cu echipa la jocurile olimpice de la rio, din vară, românia are dreptul să înscrie totuşi o gimnastă în concursul individual. Anunțul trist a fost făcut în urmă cu puțin timp de către comitetul olimpic și sportiv român. Larisa iordache va mai concura şi în finalele. Olympic, world and european medalist. Sportiva noastră a fost depăşită de americanca simone biles, iar locul 3 a fost ocupat. Larisa iordache unrealistic aa program 2021.

Gimnasta larisa iordache a câştigat, vineri, medalia de argint în finală la individual compus, la campionatul mondial de la nanning (china).

Este prima medalie a româniei la această probă după 7 ani. Gimnasta româncă a obţinut medalia de argint cu un punctaj total de 59 765, fiind depăşită de. Viimeisimmät twiitit käyttäjältä larisa iordache (@larisa_iordache). Larisa iordache unrealistic aa program 2021. Larisa iordache a încheiat concursul cu un total de 59,765 puncte, cu care a obţinut medalia de argint. Gimnasta larisa iordache a câştigat medalia de argint în finala de la sol, la campionatele mondiale de la nanning (china). Este prima medalie la individul câştigată de românia după 7 ani. Sportiva noastra a gresit prima linie acrobatica si a. Larisa iordache şi cătălina ponor au fost chemate la sediul federaţiei române de gimnastică, alături de antrenorul coordonator lucian sandu, pentru o discuţie pe tema prezenţei singurei gimnaste din românia la rio de janeiro. Sportiva română a câştigat argintul în larisa iordache a intrat a doua în finala de la sol, evoluţia ei fiind notată cu 14,800. După 4 aparate, gimnasta noastră a acumulat 59.765 de puncte, cu puţin sub americanca simone biles. Larisa iordache aduce încă o medalie româniei la campionatul mondial de gimnastică din china. Cotată cu șanse la medalie, larisa iordache nu va mai putea participa la finala de la bârnă programată astăzi, de la ora 11:50, din cauza unor probleme medicale.

Larisa iordache a castigat medalia de argint la proba individual compus la campionatul mondial de gimnastică de la nanning (china), transmis în direct de tvr. Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. Larisa iordache (18 ani) a luat medalia de argint la individual compus la campionatul mondial de gimnastică din china. Veste minunată pentru gimnastica românească! Larisa iordache va mai concura şi în finalele.

Larisa Iordache Larisa Gym Profil Pinterest
Larisa Iordache Larisa Gym Profil Pinterest from i.pinimg.com
Born 19 june 1996 in bucharest) is a romanian artistic gymnast. După 4 aparate, gimnasta noastră a acumulat 59.765 de puncte, cu puţin sub americanca simone biles. Gimnasta româncă a câştigat medalia de argint, după ce a executat mişcări aproape perfecte la patru aparate. Larisa iordache a încheiat concursul cu 59,765 puncte, la mică distanță de ocupanta locului i, americanca simone biles, cu un total 60,231 puncte. Larisa iordache a cucerit medalia de argint la campionatul mondial din china. Larisa iordache şi cătălina ponor au fost chemate la sediul federaţiei române de gimnastică, alături de antrenorul coordonator lucian sandu, pentru o discuţie pe tema prezenţei singurei gimnaste din românia la rio de janeiro. Larisa iordache a castigat medalia de argint la proba individual compus la campionatul mondial de gimnastică de la nanning (china), transmis în direct de tvr. După ce a ratat calificarea cu echipa la jocurile olimpice de la rio, din vară, românia are dreptul să înscrie totuşi o gimnastă în concursul individual.

Larisa iordache (18 ani) a luat medalia de argint la individual compus la campionatul mondial de gimnastică din china.

Anunțul trist a fost făcut în urmă cu puțin timp de către comitetul olimpic și sportiv român. Veste minunată pentru gimnastica românească! Gimnasta larisa iordache a câştigat, vineri, medalia de argint în finală la individual compus, la campionatul mondial de la nanning (china). Este prima medalie la individul câştigată de românia după 7 ani. Larisa iordache a fost notată, astăzi, cu 14.800, în finala de la sol, la capătul unui exerciţiu cu un grad ridicat de dificultate. Gimnasta larisa iordache a câştigat medalia de argint în finala de la sol, la campionatele mondiale de la nanning (china). Larisa inizia a praticare ginnastica artistica all'età di cinque anni. Larisa iordache se va lupta pentru trei medalii în finalele individuale de la campionatele mondiale din china. Born 19 june 1996 in bucharest) is a romanian artistic gymnast. Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. A încercat la încălzire câteva mișcări dar ea nu poate împinge în picior iar riscul unei accidentări e imens în larisa iordache a fost notată cu 14.133 în calificările de la ariake gymnastics center. Larisa iordache şi cătălina ponor au fost chemate la sediul federaţiei române de gimnastică, alături de antrenorul coordonator lucian sandu, pentru o discuţie pe tema prezenţei singurei gimnaste din românia la rio de janeiro. Larisa iordache (18 ani) a luat medalia de argint la individual compus la campionatul mondial de gimnastică din china.

Veste minunată pentru gimnastica românească! larisa iordache. Am avut o perioadă bulversantă, am avut momente foarte grele.

Posting Komentar

0 Komentar